
לא ספר בישול
אסף אביר
הוא ספר קולינריה
מסוג חדש, המציע
מפגש ייחודי עם
המטבח והלשון
אם אתם בשלנים, תמצאו בספר הזה סודות
מקצועיים על יצירת טעם ורעיונות שישחררו
את השף שבתוככם. אם אתם שואפים
לבשל יותר, תקבלו כאן הבנה קולינרית ודרך
להשתחרר ממתכונים ולפתח סגנון אישי. ואם
תנורים מפחידים אתכם גם
בחדר תצוגה של חנות מכשירי
חשמל, הספר הזה יחשוף בפניכם
עד כמה המסובך הוא בעצם
פשוט, וכמה קל וכיף לבשל היטב.
זו היתה נקודת הפתיחה של
אסף אביר שבגיל שלושים וקצת
יצא למסע אישי להתגבר על אימת-המטבח
שליוותה אותו כל חייו. תוצאות המסע, שכלל
התלמדות במסעדות, ריאיונות עם שפים,
מדענים וחקלאים, והרבה סירים שרופים,
מוגשות כאן, בשורת כלים שיעזרו לכל אחד
לא ספר בישול לבשל ולאכול אחרת
אסף אביר, יליד 1978 ,
הוא עיתונאי לשעבר והיום
כותב את בלוג האוכל
מה הטעם thetaste.co.il
״בישול הוא הניסיון
להפוך כל מזון ל'גרסת
הפרי' של עצמו - רך,
עסיסי וערב לחך״
// הרולד מגי, חוקר אוכל
-
נפלא!!
זה כאילו נפקחו לי העיניים. מדהים
-
ספר מעולה, קראתי ביום
למדתי המון מכל עמוד ויש חוש הומור, ספר מצחיק
-
מקום של כבוד במדף ספרי הבישול
ספר מומלץ בחום. אסף אביר זיהה פער ידע שיש לאנשים רבים, ואני נכלל בקבוצה זו, אפילו אחרי עשרות שנות בישול, עשרות ספרי בישול, ואינספור בלוגים ואתרים.
העצות כביכול פשוטות אבל לדעתי יקח לי זמן רב להטמיע את הידע ולכן אחזור לספר הזה שוב ושוב.
בינתיים התוצאות מורגשות - הספר הזה שינה את אופן הבישול שלי יותר מכל משאב אחר שנתקלתי בו עד היום, והתוצאה באמת פשוט יותר טעימה בזכות העצות שלו.
הספר הוא לא לכל אחד. יש שימצאו אותו כללי מדי ויתקשו ליישם. מתחילים עשויים לא להבין כלל איך ליישם את העצות. אבל לבשלנים עם קצת נסיון יש המון מה להרויח מהספר. -
פשוט מעולה
ספר מבריק, מצחיק וטעים. מומלץ לכל חובבי הבישול, וגם כאלה שאינם חובבי בישול אבל רוצים לדעת לעשות טעים.
-
מהמם
קראתי בסוף שבוע אחד. יש פה ידע קולינרי שלא מקבלים בשום מקום. ואני בנאדם שמכיר מטבחים.
-
מהמם
קשה לתאר. פשוט לדפדף ולקרוא