טעמים ראשונים

מיכל וקסמן

להאכיל קטנטנים יכול להיות פרוייקט מורכב ומתיש, אבל זה לא
חייב להיות כך...


- איך תדעו אם התינוק שלכם אוכל מספיק?
- מתי כדאי להתחיל את החשיפה למזון מוצק?
- נכון שבמבה זה בריא?
- מה הקשר בין אוכל לשנת לילה טובה יותר?
- האם איחור בחשיפה למזון מוצק יכול לגרום להפרעות אכילה?
- איך מעודדים ילדים לאכול?
- למה טוב לאפשר אכילה בידיים?
- מה הקשר בין עצמאות, גבולות וזמני ארוחות?
- איך צריך להיראות תפריט שבועי של תינוק?
- האם הקפאה מורידה מערכו התזונתי של האוכל?
- מה הקשר בין ארוחות ויכולות חברתיות אצל קטנטנים?
- למה ילדים הם כל - כך בררנים?
- האם יש אוכל שמהווה סכנה לתינוקות?


את התשובות לכל השאלות האלה ולעוד הרבה אחרות, תמצאו בספר
שלפניכם, שנועד להדריך הורים צעירים, וגם מנוסים, במבוך
הפתלתל שלה הכנת אוכל לקטנטנים.
בצד מידע עדכני טיפים יעילים, תמצאו בספר גם המלצות לבניית
תפריטים שבועיים והמון מתכונים טעימים, קלים להכנה ומותאמים
לצורכיהם המשתנים של תינוקות בכל גיל.
קרא עוד... הצג פחות...
מחיר קטלוגי 128.00 ₪
מחיר באתר 115 .20
+ -
שם:
טעמים ראשונים
מחבר:
מיכל וקסמן
כריכה:
קשה
שפה:
עברית
מק"ט:
011320965
מוציא לאור/ספק:
ידיעות ספרים
ביקורות

כתוב את חוות הדעת שלך

איך תדרג מוצר זה?