חצי חצי

גורן קרין

בשנתיים האחרונות מצאתי את עצמי עובדת על שני ספרים במקביל, אחד מתוק ואחד מלוח.

לספר המתוק פיתחתי מתכונים חדשים לכל מי שרוצה "לתקתק משהו מתוק" מחומרים פשוטים שתמיד יש בבית [עם הרבה עוגות מהסוג של "לערבב הכל ולתנור"], ובכתיבת הספר המלוח התאמתי מתכונים מקצועיים של מאפיות - לאפייה ביתית.
כמו שאתם מבינים, לא הצלחתי להחליט איזה ספר להוציא קודם, וככה יצא לי ספר עם פיצול אישיות: שתי כריכות, שני טעמים, שתי דרגות קושי.
אם תפתחו אותו בצד המתוק, תמצאו מתכונים של "אפייה ביתית" - עוגות מהירות [הרבה מהסוג של "לערבב הכל ולתנור"] וגם עוגיות, קינוחים ואפילו עוגות מוס לא מסובכות מדי - כולם ממצרכים פשוטים שתמיד יש בבית [שלי, לפחות ].
ואם תהפכו ותפתחו מהצד השני - תגיעו לצד המלוח המוקדש ל"אפייה מקצועית", ובו גרסאות ביתיות למאפים שבדרך כלל קונים בחוץ - אבל כל כך יותר כיף וטעים להכין בעצמנו. אלה מתכונים יותר מאתגרים, לימים שיש לכם חשק וזמן להיות במטבח.
כהרגלי בקודש, לכל מתכון מצורף "סוד מתוק" או "סוד מלוח" - עם דגשים חשובים להצלחת האפייה.
ומה שהכי מרגש אותי בספר הזה, הוא שממש הכנסתי אתכם למטבח שלי וצילמתי את שלבי ההכנה של כל מתכון ומתכון. אז כל מתכון מופיע בעצם פעמיים: מתכון+תמונת המאפה בשני עמודים [כמו בספרים הקודמים שלי], ובכפולת העמודים העוקבת - מתכון בתמונות, עם צילומים גדולים וברורים של אופן ההכנה צעד אחר צעד, מלווים בהסברים כך שכל אחד יכול להצליח.
מחיר קטלוגי 139.00 ₪
מחיר באתר 89 .00
חברי מועדון צוברים 4.45 נקודות בקנית מוצר זה!
+ -
  • עידן 16 ביוני 2017

    פשוט ומעולה

    מתכונים מעולים ותוצאות סוחטות מחמאות
    כדאי

  • היפה והאופה 19 בפברואר 2017

    ספר נחמד

    ניסיתי כמה מתכונים מהספר.חלקם מאוד נחמדים חלקם קצת פחות
    בגדול מאוד אוהבת את הספרים שלה. ישנה הרגשה שהמתכונים נוסו בסביבה ביתית ועובדים (בניגוד לחלק ניכר של ספרים שניסיתי בעבר) יש הרבה מאוד פרוט ומחשבה על הפרטים הקטנים. זה התחיל בסודות מתוקים (המשקל בגרמים, גודל תבניות אפיה וכו..) והתחדד בספר הזה עוד יותר עם אופן הכנה מפורט יותר, בחירת תוכניות אפיה מתאימות בתנור וכו'...
    אבל...תמיד יש אבל...לפני כל מתכון מופיע הקדמה מטורפת מלאה בסופרלטיבים מוגזמים...ואז יש את התוצאה שאומנם היא נחמדה, ויוצאת טוב ...אבל חויית המשתמש לא מתקרבת לחוויה המובטחת בתאור
    אני חושבת שבסופו של דבר קרין גורן כתבה ספר טוב, מדוייק אבל בחירת המתכונים שלה מתאימה יותר לאופה המתחיל...והלא מפונק....הייתי רוצה לראות מתכונים מגניבים יותר, שמשאירים את הוואו אפקט...וכתובים בסגנון בו הספר הזה נכתב

כתוב את חוות הדעת שלך

איך תדרג מוצר זה?

שם:
חצי חצי
מחבר:
גורן קרין
כריכה:
קשה
שפה:
עברית
מק"ט:
010950008
מוציא לאור/ספק:
קרין גורן -דיאלוג